A pingvinek is velünk terveztetik a klímájukat!

Tervezés nélkül ne vágj bele a klímavásárlásba!

Erre panaszkodtak:

Számos új ügyfelünk azzal a panasszal keresett meg minket, hogy ugyan lett klímájuk, de tervezés nélkül vágtak bele, vagy éppen hibás terveket kaptak a kivitelezőktől…

Jobb, ha Te is elkerülöd ezeket a hibákat, mielőtt súlyos százezreid bánnák! Több száz ügyfél utáni tapasztalataink:

  • Elmentél egy klímáshoz, akit nem igazán értettél, rosszabb esetben még rád is beszélt egy klímát.
  • Nem lett profin kivitelezve a klíma helye, kezelhetetlen a távirányítója és a teljesítménye is gyenge.
  • Mobil klímát ajánlottak, amiből csak félmegoldás lett.

Mit tehetsz ilyen esetekben?

  1. Megelőződ, tájékozódsz!
  2. Ha már nem tudod megelőzni, bízd szakemberre a hibák kijavítását!
  3. Vágj bele minél hamarabb! A gond nem lesz kisebb, a pénzed pedig csak áll benne.

“Bárcsak így döntöttem volna 10 évvel ezelőtt...”

A klíma tipikusan az mindennapos eszköz, amit nem két évre választ az ember. Gyakran akár több mint egy évtizedre döntünk, amit jobb profin és magabiztosan kivitelezni. Ha nem készül egy tökéletes haditerv álmaid hűs szobájához, akkor:

  • Lehet csak rémálom lesz inkább, amikor nyáron izzadni fogsz, télen pedig fázni (hiszen egy megfelelően kiválasztott klímával kiválthatod a fűtés terhét is).
  • Befektetésből inkább feneketlen kút lesz, ilyen egy mobil klíma esete is.
  • Stresszes leszel, amiért nem bíztad szakemberekre. Ha el akarod kerülni a súlyos hibákat és az annál is súlyosabb pénzveszteséget, keress fel minket most bizalommal itt:

Mi az, ami elválasztja egymásól az 1990-es és a 2000-es évek mezőgazdaságát?

Ez az a folyamat, amit a mezőgazdasági forradalom harmadik nagy kulcskomponensének szokás nevezni, nem más, mint a precíziós gazdálkodás. A két nagy technológiai váltás – a gépek megjelenése és a géntechnológia térhódítása után – ez a folyamat az, amelyről most, a huszonegyedik században foglalkoznunk kell.

Nevezhetjük „okos gazdálkodásnak” is – hiszen ennek a módszernek pontosan az a lényege, hogy a termelés folyamata, a különböző beavatkozások mind-mind azon adatok összeségének felhasználásával és elemzésével történnek, amelyek arra az adott helyre jellemzőek.

Így ez a gazdálkodás műszaki, informatikai és termesztéstechnológiai adatokat elemezve és értékelve lehetővé teszi azt, hogy egy búzatáblán belül akár kisebb egységekben is gondolkodjon a termelő – a meglévő adatok alapján láthatja azt, hogy milyen zónákra osztható egy nagyobb terület.

Egyszerűbben is fogalmazhatunk: a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő terményt termesztjük. Ezt jelenti az okos gazdálkodás – és ennek elérésével vált valóvá egy magasabb szint a mezőgazdaságban. Hatékonyság – és ne feledjük: környezetvédelem is. Ugyanis a bejuttatott műtrágya vagy vegyszer mennyisége is csökkenhet, hiszen az adatokból láthatjuk, mikor van rá valóban szükség.

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Balaton Klíma 2021 | Minden jog fenntartva