Szolgáltatásaink

Vagyis mivel foglalkozik a Balaton Klíma?

Klíma és
beszerelés

Ha elérkezettnek látod az időt, hogy beszereltess egy klímát! Szakértő csapatunk feltárja a lehetőségeidet és a felszerelni kívánt helyhez legjobban passzoló berendezést fogja ajánlani. 

Hőszivattyú szereléssel együtt

A hőszivattyúk korunk egyik legkorszerűbb megoldásai házak, lakások hűtésére és fűtésére. Ha szeretnél te is a legfejlettebb technológiát használók közé tartozni, keress minket bizalommal!

Ipari megoldások
(VRF, VRV, folyadékhűtő)

Nem csak lakossági igényeket szolgálunk ki, de ipari létesítmények, nagy alapterületű épületek hűtésével, fűtésével, légtechnikájával is foglalkozunk.

Szakértői
segítség

Abban az esetben is állunk rendelkezésedre, ha nem fizikai segítségre van szükséged, hanem egy több éves tapasztalattal rendelkező csapat jó tanácsaira. 

Klíma-Karbantartás-Balaton-Klíma

Karbantartás
tisztítás

Ahogyan az autónkat is bizonyos időközönként elvisszük szerelőhöz, úgy klímaberendéseinket is szükséges átnézetni, karbantartani és legalább évente tisztítani is.

Hibás készülék
javítása

Elromlott, nem hűt, nem fűt, egyszerűen nem tudjuk munkára fogni? Itt szerelőre lesz szükség! Csapatunk feltárja a hibát, és több lehetséges javítási megoldást is ajánl majd neked!

Légtechnikai, szellőzés szerelés

A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjának elvezetése, hígítása, vagy friss kezelt levegővel történő ellátása.

Meglévő berendezés beszerelés

Kiválasztottad a készüléket, de nem tudod, hogyan kell elvégezni a beszerelést és inkább szakértőkre bíznád? A legjobb helyen jársz, kapacitásunktól függően segítünk neked!

Amiben még segíteni tudunk

Nem csak klímákkal, hőszivattyúkkal foglalkozunk! Megoldásaink között szerepelnek a napelemek és a különböző nyílászáró technikák tervezése, kivitelezése.

Fűtés

Készülékek javítása

Külső egységek

Ipari megoldások

Egyedi megoldások

Szakértői segítség

Speciális rendszerek

Házak hűtése

Levegő párásítás

Hőszivattyúk

Klíma beszerelés

Levegő tisztítás

Fűtés

Készülékek javítása

Külső egységek

Ipari megoldások

Egyedi megoldások

Házak hűtése

Speciális rendszerek

Levegő párásítás

Klíma beszerelés

Hőszivattyúk

Levegő tisztítás

Szakértői segítség

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Várjuk megkeresésed!

Sajnos tégla, beton és kőfalnál legalább egy 5 cm átmérőjű furatot kel készítenünk és ez nem hangtalan. A további rögzítéshez szükséges tiplihelyek fúrása már nem hangosak. Fúrás közben porszívózunk, sőt, a keletkezett szemetet és a klíma csomagoló anyagait is elvisszük. A munka végeztével összetakarítunk és igyekszünk visszaállítani mindent az eredeti állapotába.

Ezt a helyszíni felmérés során tudjuk megmondani pontosan, ahol átbeszéljük
az összes lehetőséget.

Igen, természetesen vállaljuk, sőt, a javítását is szükség esetén.

Ez minden esetben egy izgalmas kérdés. A lehető legpontosabb választ alaprajz és helyszíni felmérés után tudunk mondani. Addig bármilyen teljesítményű készülék javaslása jóslás lenne.

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Balaton Klíma 2021 | Minden jog fenntartva