A távirányító a barátunk

Sokan nincsenek tisztában azzal, valójában milyen funkciókkal rendelkezik a klímájuk, ezért előfordul, hogy kellemetlen élményeket szereznek, amikor klimatizált helyiségben tartózkodnak. Fontos tisztázni, hogy a korszerű és jól elhelyezett, valamint a megfelelően kezelt és karbantartott légkondicionáló igazán jó befektetésnek bizonyulnak, ha a lakásunk, házunk, vagy irodánk, esetleg más jellegű helység hűtéséről, vagy fűtéséről van szó.

Ez jut eszedbe minden egyes nyaradról? Vagy az, hogy...

Annak érdekében, hogy ne fázzunk saját otthonunkban, minden készüléket vezérelhetünk manuálisan, az aktuális preferenciáinknak megfelelően, illetve előre is programozhatjuk őket az életvitelünknek megfelelően.

Érdemes lehet megismerkedni a távirányítóval, és egy kicsit kísérletezni a beállításokkal! A hőfokszabályozás mellett a lamellák állását és a ventilátorok intenzitását is programozhatjuk. Ha éppen olyan helyen tartózkodik, ahol nincs ezeknek az állítására lehetőség, még mindig bekapcsolhatjuk a Comfort Mode-ot, ami kifejezetten arra szolgál, hogy nehogy közvetlenül érjen minket a kiáramló levegő, így elkerülhetőek a gyakran ellenérvként emlegetett meghűléses, ízületi fájdalmak.

Azokban a terekben, ahol huzamosabb ideig tartózkodunk, például az otthonunkban töltött home office alatt, nem érdemes ki-be kapcsolni a készülékünket, mert jóval több energiát igényel a teljes tér újbóli hűtése/fűtése, mintha folyamatosan üzemelne, kisebb intenzitással. Ilyen módon pénzt takaríthatunk meg!

TIPP! Ha olyan helyen szeretné igénybe venni berendezését, ahova meghatározott időpontban érkezik, érdemes 3 órával az érkezés előtt bekapcsolnia, így tökéletes hőmérséklet fogadja majd.

Amennyiben még nem rendelkezik légkondicionálóval, de eljátszott már a gondolatával, mindenképp keresse fel szakértőinket, akik az Ön igényeinek és a helyiség paramétereinek legmegfelelőbb berendezéseket tudják ajánlani, telepíteni és karbantartani egész évben!

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Balaton Klíma 2021 | Minden jog fenntartva