Fűtés gazdaságosan légkondival

Egyre többen gondolnak a klímákra, mint alternatív fűtőberendezésekre, és váltják ki velük a korszerűtlen, sokszor gondot okozó, hagyományos társaikat.

Mielőtt meghozzuk ezt a döntést, fontos, hogy konzultáljunk szakemberrel, végeztessünk profi felmérést annak érdekében, hogy az eszköz képességeit maximálisan kihasználva, takarékosan üzemelhessen. A beszerelést megelőzően számításba kell venni az ingatlan fekvését, szigetelését, a nyílászárók felületének méretét, valamint hőzáró képességét.

Gyakran szembesülünk azzal a problémával a karbantartási munkák során, hogy a készülék légáramlási útjába bútorok kerülnek, például egy gardróbszekrény, így közel sem hozza azt a teljesítményt, amire a felhasználó számított. Azt javasoljuk, hogy még a beépítést megelőzően tervezzék meg a bútorok elhelyezését, hogy később ez ne okozzon gondot.

Téli használat esetén érdemes számításba venni, hogy a klímaberendezések teljesítménye a kinti lehűlés miatt csökkenhet, de a megfelelő elhelyezéssel és programozással kiküszöbölhetőek az ebből fakadó kellemetlenségek.

Hűvösebb hónapokban, ha huzamosabb ideig nem volt fűtve lakásunk, gondoskodjunk róla, hogy a beszerelés előtt legalább 1-2 nappal elindítsuk a fűtési folyamatot, hogy a falaknak is legyen ideje átmelegedni.

Gondolta volna, hogy már kisebb lakásoktól, akár csarnok méretű terekig használhatjuk a megfelelő készülékeket fűtésre? Pedig igen! Ha kérdése merülne fel a témában, keresse fel szakembereinket, és segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Balaton Klíma 2021 | Minden jog fenntartva