Elegancia felsőfokon

Az utóbbi években számos technológiai és designfejlesztést vezettek be a klímagyártók. Előtérbe került a komfort és a forma, jó néhány készülék megjelenése már-már dekorációs értékkel bír. Vannak márkák, melyek kínálatában a megszokott fehér mellett találhatunk ezüst, szürke, valamint fekete szinűt, emellett pedig matt és szálcsiszolt verziók közül is válogathatunk.

Ma már arra is van lehetőség, hogy az összes beltéri egységünkhöz egyetlen kültéri tartozzon, amivel jelentős helyet spórolhatunk meg. Beépítés előtt érdemes megtervezni a készülékek elhelyezkedését, valamint azt, hogy a vezetékeket és kábeleket hol rejtjük el a falban, így a klímához tartozó csöveket láthatatlanul elvégezhetjük. Ennek a rendszernek a kiépítése több munkával, és tervezéssel jár, azonban jó befektetésnek tekinthető, főleg a helykihasználást illetően. A korszerű légkondicionálók korábbi társaikkal összehasonlítva kevesebb zajjal is járnak, ami kisebb térben szintén előnyt jelenthet.

Szerencsére a nagy választékból mindenkinek lehetősége van választani az életvitelének, a rendelkezésére álló területnek, és vizuális igényeinek megfelelően.

Ha úgy érzi, segítségre szorul a tervezést és a döntést illetően, szakembereink mindig rendelkezésére állnak, keressen minket bizalommal!

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Balaton Klíma 2021 | Minden jog fenntartva