Miért kellett volna már rég klímára váltanod?

Egy kemény munkanap után hazaérsz nyáron a kellemesen hűs otthonodba és a családoddal együtt pihentek egy jeges limonádé társaságában!

Ez jut eszedbe minden egyes nyaradról? Vagy az, hogy...

  • Megint olyan meleg van az otthonodba, hogy szinte fulladni lehet!
  • Megint nem tudod mivel tudnál lehűteni a szobádat gyorsan!
  • Megint nem tudod kinyitni az ablakot, mert a szúnyogok bejönnek rajta!

Ezeket a hétköznapokat felejtsd el végre! Szerencsére van megoldás a számodra, mutatjuk:

Ezért nem cserélnék már soha vissza, akik már klímára váltottak:

  1. Végre olyan kellemes hőmérséklet van télen-nyáron az otthonukba, amelyre mindig is vágytak.
  2. A fűtésszámlájuk jelentősen csökkent, mivel egy szakszerűen kiválasztott klíma télen sem fog cserbenhagyni, kandallóként állja meg a helyét.
  3. Eltűntek az izzadságfoltos ruhák, amiket állandóan mosni kellett és többé már nem kell naponta 3-4x zuhanyozni a forróság miatt.

Ehelyett mikor hazaérsz, kellemesen hűs szobák, huzatmentes klímák fognak várni. Nem lesz folyton pörgő ventillátor és mobil klíma zaj, amik egy állandóan dolgozó mosógép hangjának felelnek meg. A barátaidat és családodat akkor hívhatod át, amikor kedved van.

Ha erre vágysz, keress fel most minket bizalommal itt:

Mi az, ami elválasztja egymásól az 1990-es és a 2000-es évek mezőgazdaságát?

Ez az a folyamat, amit a mezőgazdasági forradalom harmadik nagy kulcskomponensének szokás nevezni, nem más, mint a precíziós gazdálkodás. A két nagy technológiai váltás – a gépek megjelenése és a géntechnológia térhódítása után – ez a folyamat az, amelyről most, a huszonegyedik században foglalkoznunk kell.

Nevezhetjük „okos gazdálkodásnak” is – hiszen ennek a módszernek pontosan az a lényege, hogy a termelés folyamata, a különböző beavatkozások mind-mind azon adatok összeségének felhasználásával és elemzésével történnek, amelyek arra az adott helyre jellemzőek.

Így ez a gazdálkodás műszaki, informatikai és termesztéstechnológiai adatokat elemezve és értékelve lehetővé teszi azt, hogy egy búzatáblán belül akár kisebb egységekben is gondolkodjon a termelő – a meglévő adatok alapján láthatja azt, hogy milyen zónákra osztható egy nagyobb terület.

Egyszerűbben is fogalmazhatunk: a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő terményt termesztjük. Ezt jelenti az okos gazdálkodás – és ennek elérésével vált valóvá egy magasabb szint a mezőgazdaságban. Hatékonyság – és ne feledjük: környezetvédelem is. Ugyanis a bejuttatott műtrágya vagy vegyszer mennyisége is csökkenhet, hiszen az adatokból láthatjuk, mikor van rá valóban szükség.

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a minőségi, szakértői segítség. Fordulj hozzánk bizalommal!

Közösségi média

Balaton Klíma 2021 | Minden jog fenntartva